Πάτωμα

Πάτωμα
Ξυλαρμογή | Εμπόριο Ξυλείας - Υλικό Επιπολοποιίας, Νίκαια, Αττική


 

Το ξύλο είναι φυσικό, ζεστό και διαχρονικό. Ανέκαθεν μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για δάπεδα.

Τα ξύλινα πατώματα, είναι από φυσικό ξύλο, κατασκευασμένα και επεξεργασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ και μοντέρνα γραμμή.

Η εργονομία, η ασφάλεια και η αισθητική άποψη ενός ξύλινου πατώματος είναι τα κύρια στοιχεία της δημιουργίας του. Η κατασκευή του διαφέρει από κάθε άλλη ξυλουργική εργασία. Απαιτείται εξειδίκευση στο σχεδιασμό και τεχνική αρτιότητα στο κάθε στάδιο της κατασκευής του.

Το φυσικό ξύλο διατηρεί τη ζωτικότητα του ακόμα και μετά την τοποθετησή του χαρίζοντας σε κάθε χώρο φυσική αρμονία. Το ξύλο έχει μεγάλες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες και μεγάλη αντοχή στη φθορά του χρόνου και στο φως.

Η επιχείρηση μας η οποία εδρεύει στη Νίκαια Αττικής έχοντας χρόνια εμπειρία στις ξυλουργικές κατασκευές, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση δαπέδου σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους.

Τα ξύλινα πατώματα προσφέρουν μεγάλη αντοχή, εντυπωσιάζουν παρέχοντας λειτουργικότητα, άνεση και διαχρονικότητα σε όλα τα στυλ, κλασικό ή μοντέρνο.

Χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη ξυλεία και έχοντας ως σύμμαχο την μακρόχρονη εμπειρία μας, τοποθετούμε ξύλινα δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.