Μελαμίνες Akritas

Ξυλαρμογή
Εμπόριο Ξυλείας - Υλικά Επιπλοποιίας, Νίκαια, Αττική


 

Alma

 

Πρόκειται για μία σειρά μελαμινών που περιλαμβάνει βασικούς χρωματισμούς σε μονόχρωμες αποχρώσεις και σχέδια απομιμήσεων ξύλου, που αποτελούν την καθημερινή πρώτη ύλη για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης και κατασκευή επίπλων.

Οι μελαμίνες AKRITAS υπερκαλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως αυτές προβλέπονται στα ακόλουθα ΕΝ 14322 , EN 14323  και ΕΝ 438.

Διαστάσεις:
3,66Μ Χ1,83m
Πάχη διαθεσιμότητα σε 8,16,18,25mm.

 

 

Artika

 

Πρόκειται για σειρά μελαμινών εξαιρετικής ποιότητας μελαμινοφύλλων και συνεχή ανανέωση, ώστε να ακολουθούνται οι τελευταίες τάσεις του σύγχρονου design.Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι επιφάνειες μελαμίνης με την ονομασία AIOΛΟΣ με έντονο ανάγλυφο κυματισμό σε απομίμηση ξύλου όσο και σε μονόχρωμη απόχρωση με οριζόντια και κάθετη επιφάνεια που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ΑΚRITAS σε συνεργασία με εταιρία του εξωτερικού.

Διατίθενται στις εξής διαστάσεις:

Διάσταση (m): 3,66 X 1,83
Πάχος (mm): 8,16,18,25

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

 

 

Digital Print

 

Μελαμίνη με βασικό πυρήνα την γνωστή μοριοσανίδα ΑΚRIPAN® επενδεδυμένη με εμβαπτισμένη επιφάνεια ψηφιακής εκτύπωσης ,υψηλής ευκρίνειας, μια καινοτομία στο χώρο της διακόσμησης , το οποίο αποτελεί προϊόν ειδικής τεχνολογίας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι η σταθερή εσωτερική δομή, και η εξαιρετική αντίσταση στην χάραξη και την τριβή. Η διακόσμηση με ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, από φωτορεαλιστικά σχέδια σε γραφικές δομές και σε όλες τις χρωματικές παραλλαγές. Για το λόγο αυτό οι εφαρμογές με digital εκτύπωση είναι ιδανικές για δημιουργία κάθε επίπλου οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης , με εξατομικευμένα σχέδια.

Με τις νέες επιφάνειες digital printing, οι μελαμίνες AKRITAS προσφέρουν νέες εμπνευσμένες ιδέες και περισσότερες επιλογές

Διατίθεται στην διάσταση
2,80 Χ 2,07 Χ 18 ΜΜ

Επίσης διατίθεται ΑΒS σε όλους τους κωδικούς σε διάσταση 22/08 mm.

Παρατίθεται εδώ και το ειδικό ενημερωτικό έντυπο, όπου μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf.

 

 

Standard

 

H σειρά μελαμινών της ΑΚRITAS διατίθεται σε μια μεγάλη και δυναμική γκάμα χρωμάτων και σχεδίων ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου design. Περιλαμβάνει μονόχρωμες αποχρώσεις και σχέδια απομιμήσεων ξύλου ενώ είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές επιφάνειες που αναδεικνύουν τους χρωματισμούς και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για εσωτερικές κατασκευαστικές εφαρμογές.

Οι μελαμίνες AKRITAS υπερκαλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως αυτές προβλέπονται στα ακόλουθα ΕΝ 14322 , EN 14323  και ΕΝ 438. Αποτελεί ιδανικό προϊόν υψηλής ποιότητας για διακοσμητική χρήση στη βιομηχανία επίπλου και εσωτερικού design.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
3,66 Μ x 1,83 Μ
Δυνατότητα extra διαστάσεων σε πλάτος 2,07m & 2,20 m
Πάχη: Διαθεσιμότητα σε 8,16,18,25 ΜΜ και παραγωγή κατόπιν παραγγελίας σε 6,10,12,22,28,30,38.

Eπίσης, διατίθενται και σε MDF, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

 

 

Πόροι

 

ΥΦΗ

Η Υφή μπορεί να ζωντανέψει μια επιφάνεια και παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην δημιουργία συναρπαστικών εσωτερικών χώρων.

Η υφή μπορεί να επιφέρει άλλη αίσθηση στο περιβάλλον σας, να προάγει μια επιφάνεια με μονόχρωμη απόχρωση και να προσθέσει μια άλλη διάσταση σε ένα σχέδιο κερδίζοντας διαχρονικά τις εντυπώσεις.

Mε αυτό το σκεπτικό, η AKRITAS σας παρουσιάζει 12 εκπληκτικές υφές: